wpfb4d3ddd.png
wpfc538f03.png

© 2010 Super Swing Services

 

FRANK WILFFERT

wpd1347e88.png
wpf345c3e7_0f.jpg

Frank Wilffert is geboren in Haarlem op 17 februari 1970. Hij groeide op in een muzikaal gezin, zijn moeder speelde gitaar en zijn broer accordeon en saxofoon. Vanaf zijn 8e heeft Frank gitaarles gehad en speelde hij met groepjes muzikanten op uitvoeringen van de muziekschool.

 

Vanaf zijn 15e tot zijn 19e speelde Frank in de coverband Central Heating,waarmee veel regionale optredens werden verzorgd.Als frontman van de band ( zanger/gitarist) entertainde Frank het publiek van het begin van de avond tot diep in de nacht op zijn energieke en enthousiaste manier.

 

Vanaf zijn 20e staat Frank solo op het podium. Met zijn unieke en rauwe stem en zijn full-power performance, zingt Frank vooral repertoire dat hij zelf leuk vindt. Het repertoire varieert van Tina Turner tot Anouk, van Jason Mraz tot Kings of leon en van De Dijk en Bluf tot Guus Meeuwis en Marco Borsato.

 

In 1992 doet hij mee aan de Henny Huisman Soundmixshow, waar hij na het winnen van de voorrondes in de TV-Finale 2e wordt. Als gevolg van de Soundmixshow wordt eind 1992 door Frank de Fisherman’s Friend reclame ingezongen.

Deze reclame raakt bij veel mensen de gevoelige snaar, en wordt 5 jaar lang op TV uitgezonden.

 

Van Frank kunt u elke keer weer een Full-Power Performance verwachten. Met verschillende hartverscheurende Rock Balads, bezorgt Frank menigeen in het publiek kippenvel en een warm gevoel.Naast de balads zal Frank u mee slepen in een explosie van dans en zang op de verschillende Dance Classics, Soul, Funk en Rock & Roll nummers. Deze Power Pop Show, zo noemt Frank zijn repertoire zelf, wordt aangevuld met een selectie van de beste Nederpop liedjes die er zijn. U kunt zelf dus ook lekker meezingen.

 

Frank hoopt jullie binnenkort bij een van zijn optredens te zien. Zodat jullie samen met hem van zijn muziek kunnen genieten en al dansend en zingend uit je dak kunt gaan. Frank verzorgt op verschillende locaties en bij diverse evenementen optredens door het hele land.